AIRCONDITIONING

Uw kritieke IT systemen zoals servers en netwerk componenten staan keurig opgesteld in een goed afgesloten ruimte, echter elke kilowatt elektriciteit die de apparatuur in gaat komt er grotendeels als warmte weer uit. Zo heeft u al snel een behoorlijke kachel in een relatief kleine ruimte staan. Juist dit vraagt om een serieuze koelinstallatie welke in staat is om 24/7 op een energie efficiënte wijze uw kritieke systeem af te koelen, waardoor de bedrijfszekerheid van uw organisatie geborgd is.
 

Om uw apparatuur zo efficiënt mogelijk te koelen hebben wij toegang tot de portfolio’s van uitsluitend toonaangevende partners op het gebied van computerruimte en datacenter koeling. Vanuit uw specifieke situatie en deze portfolio’s maken wij voor u het best passende advies. Dit advies zal u zowel op financieel als ook op energetisch vlak aangenaam verrassen. Denk bij de verschillende typen koeloplossingen aan:
 

  • In-Rack cooling

  • In-Row cooling

  • Down-flow units met of zonder vrije koel mogelijkheden

  • Packaged units

  • Split opgestelde wand of plafond airconditioners met hoge precisie en mogelijkheid tot vrije koeling
     

Wilt u graag geïnformeerd worden over de besparingsmogelijkheden voor uw computerruimte of datacenter, neem dan contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek.
 

OVER ONS

Vanaf 1 mei 2020 zal het bedrijf UniCool als zelfstandige B.V. gespecialiseerd in airconditioning voor serverruimtes en datacenters opereren.

 

Koeling en airconditioning voor serverruimtes en datacenters zijn vandaag de dag cruciaal voor uw processen. Hierdoor worden er hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, energieverbruik en flexibiliteit. Doordat we goede afspraken hebben met onze partners kunnen we snel schakelen en zal dit de service en dienstverlening nog meer ten goede komen!

 

UniCool zal geleid worden door een aantal mannen met ruime kennis en ervaring op het gebied van serverruimte en datacenter koeling. Zo zijn zij al meer dan 20 jaar werkzaam is deze specifieke branche van computerruimte airconditioning, koelmachines en warmtepomp installaties.

 

CONTACT

Baileystraat 14
8013 RV Zwolle

 

info@unicool.nl


Tel: 088 6034603