Service & Onderhoud

Service en onderhoud op maat

Preventief onderhoud aan uw kritische installatie zorgt ervoor dat een hoge bedrijfszekerheid gerealiseerd wordt en dat uw installaties functioneren op het moment dat dit van ze gevraagd wordt.

 

UniCool voert onderhoud uit aan alle merken airconditioning installaties. Wij kunnen een onderhoudscontract aanbieden naar uw wensen waarin rekening wordt gehouden met gewenste responstijden. Met een onderhoudscontract bent u automatisch verzekerd van onze storingsdienst, wij staan 24/7 voor u paraat.

 

De ontwikkelingen gaan hard en daardoor wil UniCool zich meer gaan richten om op basis van conditie gestuurd onderhoud het onderhoud uit te voeren.
De kans op storingen wordt hierdoor veel kleiner omdat door middel van sensoren de onderhoudsbehoefte op afstand wordt gemeten.
Wij zijn er van overtuigd dat dit de toekomst binnen onze service organisatie gaat worden.

 

Onze monteurs zijn ervaren, goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technieken. Met de benodigde certificeringen (F-gassen, VCA) kunnen onze monteurs op elke locatie worden ingezet.

 

F-Gassen

UniCool voldoet aan de F-gassen verordening. Deze verordening bepaalt hoe en door wie onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden en welke eisen aan deze personen en bedrijven worden gesteld. Daarnaast staat in het kader van de ‘zorgplicht’ beschreven hoe vaak onderhoud aan een koelinstallatie moet plaatsvinden. Wij zijn F-gassen gecertificeerd, voldoen aan deze eisen en geven bovendien extra aandacht aan milieu, veiligheid en kwaliteit.

 

NVKL

UniCool werkt volgens de NVKL leveringsvoorwaarden. NVKL is de Nederlandse Vereniging van Ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt 600 bedrijven in de professionele koeling en klimaatbeheersing. Bedrijven uit de hele keten zijn aan de NVKL verbonden: leveranciers installateurs, adviseurs en onderwijsinstellingen. UniCool is tevens aangesloten bij de NVKL.

Lelystad airport
Uniflair

OVER ONS

Vanaf 1 mei 2020 zal het bedrijf UniCool als zelfstandige B.V. gespecialiseerd in airconditioning voor serverruimtes en datacenters opereren.

 

Koeling en airconditioning voor serverruimtes en datacenters zijn vandaag de dag cruciaal voor uw processen. Hierdoor worden er hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, energieverbruik en flexibiliteit. Doordat we goede afspraken hebben met onze partners kunnen we snel schakelen en zal dit de service en dienstverlening nog meer ten goede komen!

 

UniCool zal geleid worden door een aantal mannen met ruime kennis en ervaring op het gebied van serverruimte en datacenter koeling. Zo zijn zij al meer dan 20 jaar werkzaam is deze specifieke branche van computerruimte airconditioning, koelmachines en warmtepomp installaties.

 

CONTACT

Baileystraat 14
8013 RV Zwolle

 

info@unicool.nl


Tel: 088 6034603 

Bedankt voor uw bericht!