top of page
UniCool.png

Home > Actueel

Onze verhalen

UniCool groeit. Unicool is een jong bedrijf met allemaal mensen die al jaren actief zijn in de koeltechniek. Het koel houden van serverruimtes en datacenters is een vak apart. Dit zijn dé plekken om een duurzame energietransitie waar te maken. De wetenschap stelt ons in staat steeds duurzamere keuzes te maken, een kleinere footprint achter te laten en daarmee ook nog eens aanzienlijke energiebesparingen voor onze opdrachtgevers te realiseren. We zijn trots op onze referenties, krijgen mooie opdrachten gegund en hebben geweldige uitdagingen in het verschiet. We gunnen u graag een blik achter de schermen. Lees hier de verhalen van onze opdrachtgevers en collega’s.

Filter op

Alle
Projecten
Partners
UniCool - Enerblue 2.png

Nieuwe collega

Welkom Jordy!

Onlangs is Jordy bij ons gestart als Service Engineer. We hebben hem een paar vragen gesteld om hem nog beter te leren kennen.

Nieuws

UniCool trotse partner van Enerblue

Met veel trots kunnen wij melden dat ons partnerportfolio is uitgebreid. Enerblue is fabrikant van koelmachines en warmtepompen voorzien van onder andere natuurlijke koudemiddelen. De constant groeiende organisatie ontwerpt en produceert op basis van de klantbehoefte elke afzonderlijke warmtepomp- en koelmachine in eigen huis. Zo kan Enerblue steeds weer innovatieve, duurzame en efficiënte oplossingen op maat bieden. Een belofte die goed bij onze eigen identiteit past.

Unicool_Enschede_25.jpg

Project

Nieuwe drycooler voor InterDC

InterDC heeft vier datacenters in Oost-Nederland. Het bedrijf ‘huisvest’ data van bedrijven in Twente en de Achterhoek. Veilig en dichtbij ‘huis’. De groene datacenters draaien op 22% windenergie, 64% waterkracht en 14% biomassa. Voor de koeling ervan wordt sinds kort gebruik gemaakt van de temperatuur van de buitenlucht. Daarin speelde UniCool een prominente rol.

UniCool

Nieuws

Nieuw UniCool kantoor

Sinds dit jaar hebben we ons eigen kantoor aan de Baileystraat 7B in Zwolle. Onlangs is het pand in onze UniCool kleuren geverfd en daarmee is het nu helemaal af. Komt u binnenkort een bezoekje brengen aan ons nieuwe kantoor? De koffie staat altijd klaar!

UniCool - meet the team! Jordy Boogert.png
Contact
Unicool-Zwolle-03.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Martijn Kolk helpt u graag verder

bottom of page