Project

Nieuwe drycooler voor InterDC

InterDC heeft vier datacenters in Oost-Nederland. Het bedrijf ‘huisvest’ data van bedrijven in Twente en de Achterhoek. Veilig en dichtbij ‘huis’. De groene datacenters draaien op 22% windenergie, 64% waterkracht en 14% biomassa. Voor de koeling ervan wordt sinds kort gebruik gemaakt van de temperatuur van de buitenlucht. Daarin speelde UniCool een prominente rol.

Actueel

Nieuw UniCool kantoor

Sinds dit jaar hebben we ons eigen kantoor aan de Baileystraat 7B in Zwolle. Onlangs is het pand in onze UniCool kleuren geverfd en daarmee is het nu helemaal af. Komt u binnenkort een bezoekje brengen aan ons nieuwe kantoor? De koffie staat altijd klaar!

UniCool.png

Home > Actueel

Onze verhalen

UniCool groeit. Unicool is een jong bedrijf met allemaal mensen die al jaren actief zijn in de koeltechniek. Het koel houden van serverruimtes en datacenters is een vak apart. Dit zijn dé plekken om een duurzame energietransitie waar te maken. De wetenschap stelt ons in staat steeds duurzamere keuzes te maken, een kleinere footprint achter te laten en daarmee ook nog eens aanzienlijke energiebesparingen voor onze opdrachtgevers te realiseren. We zijn trots op onze referenties, krijgen mooie opdrachten gegund en hebben geweldige uitdagingen in het verschiet. We gunnen u graag een blik achter de schermen. Lees hier de verhalen van onze opdrachtgevers en collega’s.

Filter op

Alle
Projecten
Partners
Unicool_Enschede_25.jpg
UniCool
 
Unicool-Zwolle-03.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Martijn Kolk helpt u graag verder