top of page
UniCool.png

Home > Onze oplossingen

For cool IT solutions

UniCool biedt duurzame oplossingen voor koeling van uw serverruimte of datacenter. Oplossingen voor bedrijven die met ons vooruit durven kijken. Die nu investeren en op de lange termijn besparen op energie en kosten en daarmee hun ecologische footprint verkleinen. Koelen is noodzakelijk om gevaarlijke situaties en downtime van uw kritieke IT-systemen te voorkomen. Wij helpen u dat koelsysteem zo energie-efficiënt mogelijk (her) in te richten met een veelzijdig portfolio in airconditioning, koelmachines, droge koelers en warmtepompen.

Computerruimte airconditioning

Koelmachines

Voorkom oververhitting van uw kritieke IT-systemen. Wij zorgen voor serieuze en energie-efficiënte airconditioning in de serverruimte. Benieuwd naar onze oplossingen?

Warmtepompen

Enerblue UniCool.jpg

Alle warmte die vrijkomt uit uw serverruimte of datacenter de buitenlucht in blazen? Wij bieden u een duurzamere oplossing: hergebruik de warmte zinvol, bijvoorbeeld om uw kantoor ’s winters op temperatuur te houden. Benieuwd hoe dat werkt?

Het koelen van computerruimtes kan steeds duurzamer. Wij maken slim gebruik van wat er al is: de koude buitenlucht. Daarmee bieden we u niet alleen een oplossing van vandaag op morgen, maar ook voor de lange termijn. In voor een duurzaam alternatief?

Droge koelers

SUPER POWER-J DRY COOLERS.jpg

De zogenaamde drycoolers zijn een duurzame aanwinst als u wilt bijdragen aan de energietransitie. We realiseren een constante temperatuur in uw datacenter dankzij een uitgekiende water/lucht warmtewisselaar. Een oplossing voor wie investeringskosten durft af te zetten tegen langdurige energiebesparing.

Monitoring

unicool printscreen Docksters.webp

Door middel van UniCool Monitoring worden uw koelinstallaties continu gecontroleerd. De temperaturen en het energieverbruik van de koelmachine worden gemeten. Wanneer er een storing ontstaat en een koelinstallatie valt uit (of dreigt uit te vallen), krijgt u hiervan direct een melding. 

Uniflair Med_Large Room Cooling_edited.jpg
Uniflair Air Cooled Chillers.JPG
Contact
Unicool-Zwolle-03.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Martijn Kolk helpt u graag verder

bottom of page