Voorkom oververhitting van uw kritieke IT-systemen. Wij zorgen voor serieuze en energie-efficiënte airconditioning in de serverruimte. Benieuwd naar onze oplossingen?

Warmtepompen

warmtepomp

Alle warmte die vrijkomt uit uw serverruimte of datacenter de buitenlucht in blazen? Wij bieden u een duurzamere oplossing: hergebruik de warmte zinvol, bijvoorbeeld om uw kantoor ’s winters op temperatuur te houden. Benieuwd hoe dat werkt?

Het koelen van computerruimtes kan steeds duurzamer. Wij maken slim gebruik van wat er al is: de koude buitenlucht. Daarmee bieden we u niet alleen een oplossing van vandaag op morgen, maar ook voor de lange termijn. In voor een duurzaam alternatief?

Droge koelers

De zogenaamde drycoolers zijn een duurzame aanwinst als u wilt bijdragen aan de energietransitie. We realiseren een constante temperatuur in uw datacenter dankzij een uitgekiende water/lucht warmtewisselaar. Een oplossing voor wie investeringskosten durft af te zetten tegen langdurige energiebesparing.

UniCool.png

Home > Onze oplossingen

For cool IT solutions

UniCool biedt duurzame oplossingen voor koeling van uw serverruimte of datacenter. Oplossingen voor bedrijven die met ons vooruit durven kijken. Die nu investeren en op de lange termijn besparen op energie en kosten en daarmee hun ecologische footprint verkleinen. Koelen is noodzakelijk om gevaarlijke situaties en downtime van uw kritieke IT-systemen te voorkomen. Wij helpen u dat koelsysteem zo energie-efficiënt mogelijk (her) in te richten met een veelzijdig portfolio in airconditioning, koelmachines, droge koelers en warmtepompen.

Airconditioning

Koelmachines

Lelystad Airport.png
Koelmachines.jpg
 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Martijn Kolk helpt u graag verder