KOELMACHINES

Het koelen van computerruimtes van klein tot groot vraagt meestal om energiezuinige installaties met mogelijkheden tot vrije koeling. Een manier van koelen waarbij gebruik wordt gemaakt van de lage buitentemperatuur om daarmee het water dat naar de binnen opgestelde apparatuur wordt gevoerd af te koelen. Hierdoor bespaart men flink op energie, omdat er geen of minder compressoren in bedrijf hoeven te zijn.
 

Maar ook voor comfort toepassingen, waarbij er met name ontvochtiging plaats moet vinden hebben wij in ons portfolio de benodigde koelmachines beschikbaar.

Naast een hoge energie efficiëntie kunnen wij u ook voorzien van koelmachines met de nieuwe groene koudemiddelen welke een lage impact hebben op de ‘Global Warming’. De komende jaren zal er steeds vaker gevraagd worden naar machines met deze zgn. ‘laag GWP’ koudemiddelen.


Denk hierbij aan:

  • Luchtgekoelde waterkoelmachines

  • Watergekoelde waterkoelmachines

  • Koelmachines voor binnen opstelling

  • Droge koelers
     

Wilt u goed voorbereid  de toekomst tegemoet, vraag dan nu naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

OVER ONS

Vanaf 1 mei 2020 zal het bedrijf UniCool als zelfstandige B.V. gespecialiseerd in airconditioning voor serverruimtes en datacenters opereren.

 

Koeling en airconditioning voor serverruimtes en datacenters zijn vandaag de dag cruciaal voor uw processen. Hierdoor worden er hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, energieverbruik en flexibiliteit. Doordat we goede afspraken hebben met onze partners kunnen we snel schakelen en zal dit de service en dienstverlening nog meer ten goede komen!

 

UniCool zal geleid worden door een aantal mannen met ruime kennis en ervaring op het gebied van serverruimte en datacenter koeling. Zo zijn zij al meer dan 20 jaar werkzaam is deze specifieke branche van computerruimte airconditioning, koelmachines en warmtepomp installaties.

 

CONTACT

Baileystraat 14
8013 RV Zwolle

 

info@unicool.nl


Tel: 088 6034603