top of page
UniCool.png

Home > Actueel > Nieuwe collega Remco

Nieuwe collega: Remco

Ontmoet onze nieuwe accountmanager Remco

Motorrijden is één van zijn passies. Een paar keer per jaar vind je hem aan de waterkant in Frankrijk om te gaan karper vissen. Samen met zijn vrouw is kamperen zijn favoriete vakantie. Thuis besteed hij veel tijd aan klusjes in en om het huis en is werken in de tuin een goede ontspanning. Maak kennis met Remco uit Emmeloord. Trotse vader van 2 dochters en opa van een prachtige kleindochter.

30 jaar aan kennis en werkervaring in koudetechniek en HVAC-markt

Begin januari is Remco bij UniCool gestart als accountmanager. Net als zijn nieuwe collega Ference, kende hij UniCool al via zijn vorige werkgever. Tijdens een bezoek aan een beurs in Hardenberg, kwam Remco weer in contact met Bas. Na een aantal gesprekken, kopjes koffie en brainstormen heeft Remco de keuze gemaakt om bij UniCool te gaan werken. De normen en waarden, die tijdens de gesprekken naar voren kwamen, gaven Remco direct een goed gevoel om in het UniCool team aan de slag te gaan.

Met zijn 30 jaar aan kennis en werkervaring in de koudetechniek en HVAC-markt, gaat Remco UniCool nog meer op de kaart zetten. De chiller- en warmtepompmarkt wordt één van zijn pijlers. De afgelopen 16 jaar heeft hij voor HVAC-producenten gewerkt en kent de landelijke installateurs goed. Voor klanten zal hij de schakel zijn tussen hen en UniCool. Hij spreekt dezelfde taal en zijn insteek is, ‘wat we beloven, gaan we doen!’

Geweldig ontvangst door nieuwe collega’s

Ik heb gekozen voor UniCool omdat het een goede uitstraling heeft en veel positieve verhalen heb gehoord van Fabian. En na een aantal leuke gesprekken met Bas Bosch voelde dit als de juiste stap voor de toekomst. Ik heb er zin in!

ac16048e2af3d5f688f99419170e60b3_edited.png
Contact
87225008dfd432949ddf62e4723c42af_edited.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten? 

Remco Ribbers helpt u graag verder

bottom of page