UniCool.png

Home > Actueel > Vacatures > Service Coördinator / Werkvoorbereider

Service Coördinator / Werkvoorbereider

Wie zijn wij
UniCool is een jong dynamisch bedrijf met een brok aan kennis en ervaring in de branche. Onze medewerkers zijn al ruim 20 jaar actief in de service dienstverlening van airconditioning, koelmachines en warmtepomp installaties. Wij richten ons met name op de computerruimte en datacenterbranche.

Functieomschrijving

Als Service Coördinator / Werkvoorbereider ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Service engineers. Aan de hand van het reguliere onderhoud en storingen stel je de planning op.

Je geeft waar nodig telefonische ondersteuning aan de (technische) buitendienst collega’s. Daarnaast ben je voor onze klanten het eerste aanspreekpunt m.b.t. service en onderhoud, verstrek je advies over het gebruik en onderhoud van machines en installaties en beantwoordt je vragen omtrent storingen

Verder maak je offertes voor kleine werken en maak je werkorders aan voor onderhoudswerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en ondersteunt de verkoop / sales collega’s.

Kortom, een erg afwisselende, boeiende en veelzijdige functie!

Functie eisen

  • Je hebt MBO werk- en denk niveau, bij voorkeur in de richting van (koude)techniek

  • Ervaring in ons vakgebied is een pré

Wat hebben wij jou te bieden

  • Een inspirerende werksfeer in een sterk groeiend en innovatief bedrijf.

  • Een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket van arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen volgens de CAO metaal en techniek.

  • Een mobiele telefoon en een laptop en/of tablet.

  • Ruimte voor het volgen van passende opleidingen en cursussen.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan is deze functie iets voor jou!

Stuur snel jouw motivatiebrief en CV naar marlies.van.beesten@unicool.nl Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Bas Bosch op tel. Nummer 088-6034603

 
Bas Bosch.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Bas Bosch helpt u graag verder