top of page
UniCool.png

Home > Actueel > Vacatures > Accountmanager

Accountmanager bij UniCool

Ben jij die coole gast of meid waar alles wel lekker flowt? Die ‘ik stap op iedereen makkelijk af’ man of vrouw die warm wordt van het aantrekken en behouden van nieuwe klanten? Iemand die goed aanvoelt hoe de wind waait bij zijn of haar gesprekspartner? En denk je bij de woorden; targets en techniek, dat zijn mijn passies?

 

Dan kunnen we zeggen; zoek niet verder! Binnen onze organisatie heerst namelijk een heel aangenaam werkklimaat. Dat klimaat krijg je gewoon als bonus bovenop deze zelfstandige functie volop vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij mag in de rol van accountmanager grotendeels zelf bepalen hoe jij actief de markt aanvliegt en hoe je installateurs aan je bindt. Zolang jij maar lekker in die flow zit.

We verwachten van je dat je in ieder geval onderstaande oppakt en je eigen maakt

 • De klantenportefeuille in de regio. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten maar ook voor je collega’s binnen de organisatie.  Bijvoorbeeld wanneer het gaat om ordermanagement;

 • Samen met directie om tafel gaat om de targets en strategie te bepalen;

 • Zelf onderhandelingen voert over (mantel)overeenkomsten op de uitvoerbaar- en snelheid en efficiency in de aanvraag;

 • Verantwoordelijk bent voor het offertetraject bij het binnenhalen van een nieuw project. Dit ligt bij jou tot je het overdraagt aan de technische specialisten voor de uitvoering.

Jij staat niet snel te koken, maar houdt je hoofd juist koel

Je organiseert en regelt zaken op korte termijn, werkt gestructureerd en je zoekt tijdig een oplossing voor verstoringen in de voortgang. Je zoekt tevens altijd naar optimalisering van de financiële bestedingen in een project. 

Al met al heb je en/of ben je

 • een afgeronde HBO opleiding (in de techniek of commercie is een pre);

 • enthousiast, ondernemend en klantgericht;

 • communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;

 • ervaring in ons vakgebied is een (pre).

Wat hebben wij jou te bieden

 • Een uitdagende functie, met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket, van arbeidsvoorwaarden. Waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

 • Een mobiele telefoon en een laptop en/of tablet;

 • Een inspirerende werksfeer in een sterk groeiend en innovatief bedrijf;

 • Ruimte voor het volgen van passende opleidingen en cursussen.

Hebben wij je warm gemaakt voor deze functie?

Stuur snel jouw motivatiebrief en CV naar marlies.van.beesten@unicool. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Bas Bosch op tel. Nummer 088-6034603

Wie zijn wij

UniCool is gespecialiseerd in airconditioning, koelmachines en warmtepompinstallaties voor computerruimten en datacenters. Er heerst bij ons een aangenaam werkklimaat en dat zit ‘m niet alleen in de airco in ons pand. We werken met een middelgroot, hecht team dagelijks aan  een gezond klimaat voor data, mensen en ons milieu. Al onze mensen zijn vriendelijke en betrokken collega’s met een brok aan kennis en ervaring.

Contact
Bas Bosch.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Bas Bosch helpt u graag verder

bottom of page