top of page
UniCool.png

Home > Actueel > UniCool wint award!

Nieuws: UniCool wint de 'Cooling Partner of the Year' award

Hoe COOL is dat!? 

Dinsdag 28 maart mochten wij op het IT-Partner event van Schneider Eletric, de award voor de categorie ‘Cooling Partner of the Year’ in ontvangst nemen. De awards werden uitgereikt aan de partners en distributeurs die in 2022 het meest in het oog sprongen.

Het juryrapport luidde als volgt: “UniCool BV laat zien dat ze de expert zijn die ervoor zorgt dat iedere datacenter of serverruimte, draait zoals het moet. En dat werpt zijn vruchten af. Het aantal nieuwe klanten van UniCool BV blijft groeien. Adviseurs, installateurs, eindklanten, systemintegrators en resellers. Zij kunnen allemaal aankloppen bij UniCool BV voor het bouwen van koeloplossingen, het beheren van de systemen en een goed advies op maat.” 

De Schneider Electric IT Partner Awards worden sinds 2019 uitgereikt aan partners en distributeurs uit het mySchneider IT-partnerprogramma die een bijzondere bijdrage hebben geleverd voor klanten. Dit jaar zijn de awards uitgereikt in 8 categorieën. Naast UniCool BV vielen ook X-ICT BV, E-TEC Power Management BV, Bechtle Nederland, Bechtle Hoofddorp, Azerty BV en Ingram Micro BV in de prijzen.

SEawards-Cooling Partner of the Year-08824.jpg
Contact
Bas Bosch.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Bas Bosch helpt u graag verder

bottom of page