top of page
UniCool.png

Home > Actueel > Vacatures > Service Engineer Airconditioning

Service Engineer Airconditioning

Wie zijn wij
UniCool is een jong dynamisch bedrijf met een brok aan kennis en ervaring in de branche. Onze medewerkers zijn al ruim 20 jaar actief in de service dienstverlening van airconditioning, koelmachines en warmtepomp installaties. Wij richten ons met name op de computerruimte en datacenterbranche.

Functieomschrijving
Voor de uitbreiding van ons team van service specialisten zijn wij opzoek naar een ambitieuze service engineer. Als service engineer ben je het visitekaartje van UniCool. Je verzorgt het totale pakket aan werkzaamheden, zoals: inbedrijfstellen, reparaties, het oplossen van storingen en service & onderhoud aan koelinstallaties van datacenters en computerruimtes. Daarnaast heb je als service engineer een belangrijke rol als adviseur naar onze klanten en opdrachtgevers. Je werkt in een hecht team van collega’s en we zorgen er samen voor dat we onze klanten en opdrachtgevers tevreden stellen. Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken en samen UniCool op de kaart te zetten, dan komen wij graag met jou in contact.
 

Functie eisen

• MBO werk- en denkniveau, F-gassen-certificaat categorie I, VCA en rijbewijs B(E)
• Ruime ervaring met klimaat- en airconditioninginstallaties, bij voorkeur in de branche
• Je bent zelfstandig en communicatief sterk

Wat hebben wij jou te bieden

• Een inspirerende werksfeer in een sterk groeiend en innovatief bedrijf.
• Een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket van arbeidsvoorwaarden.
• Ruimte voor het volgen van passende opleidingen en cursussen.

Als engineer krijg je de beschikking over een eigen auto en gereedschap en ga je zelfstandig (of samen met collega’s) aan de slag bij onze opdrachtgevers. Heb je passie voor techniek en ben je pas tevreden als de klant tevreden is? Ga je graag in gesprek met collega’s en klanten? Ben je flexibel, representatief en enthousiast? Vind jij een prettige werksfeer ook belangrijk? Dan pas je in ons team! Stuur snel jouw motivatiebrief en CV naar marlies.van.beesten@unicool.nl

Contact
Unicool-Zwolle-03.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Martijn Kolk helpt u graag verder

bottom of page