top of page
UniCool.png

Home > Actueel > Vacatures > Service Engineer Airconditioning

Service Engineer Airconditioning

Houd jij je hoofd onder alle omstandigheden COOL? Dan zoeken we jou!

Laten we eerst even kennismaken. Wij zijn UniCool, een dynamisch Zwols bedrijf dat al ruim 20 jaar duurzame oplossingen biedt om serverruimtes en datacenters te koelen, bijvoorbeeld met airconditioners, koelmachines en droge koelers. Maar ook het duurzaam verwarmen van kantoorgebouwen met warmtepompinstallaties. Dit doen we voor kleinere, maar ook echt grote opdrachtgevers in heel Nederland. En met succes, want ons team van servicespecialisten groeit als kool. Daarom zijn we dus op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Service Engineer Airconditioning.


Dit is wie we zoeken…
Iemand die blij wordt van een uitdagende en verantwoordelijke functie. Als Service Engineer Airconditioning verzorg je namelijk een totaalpakket aan werkzaamheden; zo ga je inbedrijfstellen, reparaties uitvoeren, storingen oplossen én de service en het onderhoud aan koelinstallaties verzorgen van onder andere datacenters en computerruimtes. Logisch dus dat je als Service Engineer een belangrijke en adviserende rol hebt richting onze opdrachtgevers. Zie je dat helemaal zitten? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen…

Ja, als Service Engineer bij UniCool krijg je de beschikking over een eigen auto én eigen gereedschap. Maar misschien nog wel veel belangrijker; je gaat ook deel uitmaken van een heel tof team dat bestaat uit vakkundige en ervaren collega’s. De ene keer ga je zelfstandig op pad naar klanten, de andere keer samen met een collega, afhankelijk van de klantvraag.  

Dit is wat we van je vragen…

Deze functie is niets voor iemand die geen passie voor techniek heeft. Heb jij dat juist wel? En ben je pas tevreden als de klant tevreden is? Dan pas je waarschijnlijk perfect bij UniCool! Als je ook nog op mbo-niveau werkt en denkt, beschikt over het F-gassen certificaat categorie 1, het VCA-certificaat en een rijbewijs B(E), dan is de kans groot dat we echt een match zijn. Zelfstandig kunnen werken en communicatief sterk zijn helpt daarbij ook zeker!

Dit is wat we je bieden…


Staan er allemaal groene vinkjes achter onze functie-eisen? Dan pas je perfect in ons team en bieden we je:
• een uitdagende functie met arbeidsvoorwaarden die passen bij je verantwoordelijkheden;
• een inspirerende werksfeer in een sterk groeiend en innovatief bedrijf;
• de mogelijkheid om passende opleidingen en cursussen te volgen.
 
Wat je nu moet doen? Een motivatiebrief en je cv naar marlies.van.beesten@unicool.nl sturen. Dan zal Marlies zo snel mogelijk reageren, erewoord!

Contact
Zwolle_X-ICT_174-calltoaction.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Marlies van Beesten helpt u graag verder

bottom of page