NIEUWS

Het laatste nieuws over UniCool

Blijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door ons te volgen op LinkedIn

NIEUW KANTOOR

Sinds 1 januari is UniCool verhuisd! Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan de Baileystraat 7B in Zwolle.

Lees meer

PROJECT VPRO

Onlangs hebben CRANEO en partner UniCool de racks, noodstroomvoorzieningen en koelinstallaties in de serverruimte van de VPRO vernieuwd. 

Lees meer

De Uniflair Rack Mounted koeloplossing van Schneider Electric is nieuw op de markt. Multination PepsiCo zal het eerste bedrijf in Nederland zijn die gebruikt maakt van deze nieuwe oplossing. 

Lees meer

UNIFLAIR RM

Vanaf 1 mei 2020 zal het bedrijf UniCool als zelfstandige B.V. gespecialiseerd in airconditioning voor serverruimtes en datacenters opereren.


Lees meer

WIJ ZIJN UNICOOL

OVER ONS

Vanaf 1 mei 2020 zal het bedrijf UniCool als zelfstandige B.V. gespecialiseerd in airconditioning voor serverruimtes en datacenters opereren.

 

Koeling en airconditioning voor serverruimtes en datacenters zijn vandaag de dag cruciaal voor uw processen. Hierdoor worden er hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, energieverbruik en flexibiliteit. Doordat we goede afspraken hebben met onze partners kunnen we snel schakelen en zal dit de service en dienstverlening nog meer ten goede komen!

 

UniCool zal geleid worden door een aantal mannen met ruime kennis en ervaring op het gebied van serverruimte en datacenter koeling. Zo zijn zij al meer dan 20 jaar werkzaam is deze specifieke branche van computerruimte airconditioning, koelmachines en warmtepomp installaties.