top of page
UniCool.png

Home > Actueel > Nieuwe collega

Nieuwe collega: William Ras

Onlangs is William Ras bij ons begonnen als Accountmanager. We hebben hem een paar vragen gesteld om hem nog beter te leren kennen.

Wat ga je doen bij UniCool?

Als Accountmanager ga ik mij bezighouden met duurzame oplossingen voor koeling van serverruimtes of datacenters en het uitbreiden van projecten met energie-efficiënte warmtepompen van o.a. het merk ENERBLUE. Hier ligt in eerste instantie mijn focus op het bezoeken van de installateurs.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ken collega Martijn Kolk al jaren zakelijk en we komen beide ook nog eens uit het mooie Enschede. Hij deelde via social media de vacature van accountmanager. Hierop heb ik  uiteindelijk gereageerd. Na een zeer onderhoudend gesprek met zowel Martijn en ook Bas, hebben ze mij na wat bedenktijd weten te overtuigen om definitief te solliciteren. Na het vervolggesprek met alle betrokkenen kon ik uiteindelijk geen enkele reden meer vinden om geen ja te zeggen.

Waarom heb je gekozen voor UniCool?

UniCool is een overzichtelijke organisatie met een uitstraling van een familiebedrijf. Het met elkaar werken aan de doelstelling, van monteur tot directie, maakt dat we allemaal zeer betrokken zijn. De korte lijnen en de ‘familiaire’ omgang met elkaar maakt het een fijne organisatie om voor te werken.

UniCool - meet the team! William Ras (1).png
Contact
WhatsApp Image 2023-01-16 at 15.19.20.jpeg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Accountmanager William Ras helpt u graag verder

bottom of page