top of page
UniCool.png

Home > Actueel > Nieuwe partner HiRef

Nieuws: UniCool is officiële HiRef-partner

Sinds 1 mei is UniCool de enige officiële Nederlandse partner van de Italiaanse koelgigant HiRef. Hierdoor mag UniCool nu ook de kwalitatief hoogstaande warmtepompen en koelmachines van HiRef aan haar klanten leveren. En daar zijn we enorm trots op.  

We waren al een tijd met HiRef in gesprek over completering van ons productportfolio met hun  uitgebreide assortiment koelmachines en warmtepompen. Het tot nu toe ontbrekende deel in ons portfolio kunnen wij vanaf heden ook bij onze klanten adviseren en aanbieden.

HiRef is één van de grootste aanbieders van koel- en verwarmingssystemen in Europa. Vanuit de fabriek in Padua (It) produceert HiRef oplossingen die altijd gericht zijn op energie-efficiëntie, lage milieu impact en het verminderen van verbruik- en gebruikskosten. HiRef producten worden ontworpen om de meest kritische technologische scenario’s van een passende oplossing te voorzien.

Geïnteresseerde klanten kunnen per direct HiRef warmtepompen en koelmachines bij UniCool afnemen. Er wordt hard gewerkt aan het toevoegen van alle producten en diensten aan deze website. Kunt u niet wachten? Aarzel niet contact op te nemen. We komen graag langs om nu ons complete portfolio te presenteren.

IMG-20240501-WA0003-e1715858621249.jpg
Contact
Bas Bosch.jpg

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Bas Bosch helpt u graag verder

bottom of page